Golden Comp, Domain regisztráció, Webtárhely, Számítástechnikai hálózat építés, Linux Szerver üzemeltetés, Mikrotik rendszerek

Főoldal > Szolgáltatások > Domain regisztráció

Cégünk vállalja a magyarországi .hu, a nemzetközi .com .net .org .info, illetve a világ bármely országához kapcsolódó domain bejegyzését.


.HU domain bejegyzésével kapcsolatos mindenkori hivatalos tudnivalók

A szabályzat fontos része, hogy a bejegyzés megindításakor rendelkezésre kell állni két külön, kifogástalan konfigurációjú névszervernek, tehát ha a DNS szolgáltatást nem tõlünk venné igénybe, erre figyeljen!

EU COM NET ORG INFO BIZ domainek

A COM NET ORG INFO BIZ végzõdésû nemzetközi domainek szabályzata nem rögzít különösebb megkötést, ha a domain szabad, bárki regisztrálhatja. A tulajdonos bárki lehet, és a DNS szolgáltatás kapcsán sincs korlátozás, elõírás. A bejegyzés idõtartama cégünkön keresztül 48 ÓRA!

A világ egyéb domainjei

Vállajuk, hogy amennyiben az adott ország lehetõséget biztosít rá, a világ bármely országában bejegyezzük az Ön domain nevét. Érdeklõdése esetén brókerünk megkeresi Önnek az aktuális legjobb díjakat, feltételeket!

Top level domain végződése

Idõtartam

Ár (HUF)*

.hu regisztráció

2 év

5.000

.hu hosszabbítás a 2. évtõl

1 év

2.500

.eu, com, .net, .org, .biz, .info regisztráció

1 év

5000

.eu, com, .net, .org, .biz, .info hosszabbítás

1 év

4.000


Domain regisztrációs adatlapunkat itt töltheti le.
Az adatlapot elküldheti nekünk scannelve e-mailhez csatolva is!

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t.

Ügyfeleinknek
Golden Comp Kft. +36 70 388 35 87 Számítógép és notebook javítás, telepítés, vírusírtás, weboldal készítés, honlap készítés, webtárhely, domain regisztráció... Ezek mind mi vagyunk! Pest megye Bag Sport u. 40 Szerviz átvevő pont, Bag Pest megye Szigetszentmiklós Csépi út 42 Szerviz átvevő pont, Szigetszentmiklós